CV

  Profiel

Ik ben een breed geïnteresseerde persoon met een grote algemene kennis. Ik ben loyaal, flexibel, werk hard, leer graag nieuwe dingen en ben altijd op zoek naar creatieve oplossingen voor problemen. Ik heb gevoel voor verhoudingen, kan goed luisteren, maar ben niet bang mijn mening te geven. Ik ben prettig in de omgang en leg daardoor makkelijk contacten.

  Opleiding

Ik ben WO-opgeleid (master) en analytisch ingesteld, maar toch blijf ik oog houden voor praktische oplossingen. Ik ben in staat om snel de rode draad op te sporen en heb tegelijkertijd oog voor detail. Ik bijt me graag in onderwerpen vast.

  Werkervaring

Al jarenlang werk ik als journalist voor grote persbureaus. Daardoor kan ik snel en nauwkeurig schrijven en is mijn taalvaardigheid van een hoog niveau. Ik spreek en schrijf goed Engels en heb een goede passieve beheersing van het Duits en Frans.

Naast mijn werk als journalist heb ik in het bankwezen gewerkt en heb ik als freelancer diverse opdrachten afgerond. Een overzicht van mijn freelance werkzaamheden is te vinden onder projecten.

In mijn vrije tijd heb ik een tijd lang radio gemaakt. Ik presenteerde live een actualiteitenprogramma en was als technicus verantwoordelijk voor alle apparaten, computers, kabeltjes en snoertjes in de studio.

  ICT

Ik heb een ruime ervaring met diverse besturingssystemen. Vanzelfsprekend kan ik uit de voeten met Windows en MacOS, maar ook met Linux (Ubuntu, Raspbian).

Ik heb met diverse CMS-systemen gewerkt en heb onder andere ruime ervaring met WordPress. Nieuwe systemen maak ik me snel eigen.

Ik heb weinig moeite met SEO-gericht schrijven en heb basiskennis van Google Analytics, HTML, SQL en PHP.

Ik schrik er niet voor terug om in een Terminal te werken en heb veel interesse in beveiliging en netwerktechnologie.

  Software

Ik kan goed uit de voeten met:

  • Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator, Audition
  • Final Cut Pro
  • Logic Pro
  • Microsoft Office

  Contact

Verder praten? Koffie drinken? Neem dan contact met me op via het contactformulier. U kunt ook versleuteld mailen naar het info@-adres. Mijn PGP-sleutel is hier te vinden.