Visie

  Visie

In alles wat ik doe streef ik altijd naar vernieuwing en innovatie. Hoewel het spreekwoord luidt ‘Never change a winning team’ vind ik het belangrijk om altijd te kijken naar nieuwe mogelijkheden. Zonder innovatie en nieuwsgierigheid had de mens immers nooit een voet op de maan gezet.

Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Mensen weten wat ze aan me hebben. Ik heb oprechte aandacht en interesse voor de mensen met wie ik samenwerk en kan goed luisteren naar hun wensen en ideeën.

Dankzij mijn werk als journalist heb ik een scherp oog voor detail en vraag ik altijd door om de onderste steen boven te krijgen. Dat is niet alleen in mijn belang, maar vooral in het belang van de mensen met wie ik samenwerk. Duidelijkheid over de verwachtingen over en weer voorkomt dat tijd en moeite wordt verspild.

Mijn belangrijkste kwaliteit is dat ik een unieke en veelzijdige ‘skillset’ heb. Ik kan een boodschap niet alleen tekstueel goed overbrengen, ik kan die ook visueel aantrekkelijk presenteren. Bovendien werk ik hard en snel; ik ben gewend om met strakke deadlines om te gaan en presteer goed onder druk. Of ik nu alleen werk, of in een team.

Door de jaren heen heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd. Niet alleen in de wereld van de media, maar ook daarbuiten. Dat stelt me in staat om deskundige kennis uit de eerste hand te krijgen, wanneer ik die zelf niet of onvoldoende heb.

Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. Steve Jobs